Foto: Publicitātes foto
Grupa "Instrumenti" piedāvā klausītāju vērtējumam video versiju dziesmai "Pilnīgi Viens", kas ir līdz šim svaigākais singls no "Instrumenti" augusta beigās izdotā debijas albuma "TRU", portālam "Delfi" pavēstīja grupas menedžmenta pārstāvji.

"Pilnīgi Viens" video idejas autori ir grupas "Instrumenti" mūziķi, tas tapis ciešā sadarbībā ar "día studio", un īpašu paldies "Instrumenti" saka Ivaram Trautmanim un Eduardam Zagainovam, kurš ir arī klipa montāžas režisors.

"Diena, kad notika "Pilnīgi Viens" video ieraksts, bija savādi skaista -  melni mākoņi un lietus mijās ar sauli, kā rezultātā pāri laukam manījām vairākas varavīksnes," atminās Reynsi. "Paldies visiem mūziķiem un filmēšanas komandai - dienas beigās bijām salijuši un nosaluši, taču bezgala priecīgi par padarīto un neparasto dienu," stāsta Shipsi jeb Jānis Šipkēvics jaunākais.

Paralēli darbam pie jauna muzikālā materiāla, "Instrumenti" kopā ar māksliniekiem Katrīnu Neiburgu, Māri Lagzdiņu un Kseniju Zaķi strādā pie šovu vizuālā noformējuma. Gada nogalē gaidāmos koncertus Shipsi un Reynsi uztver kā izaicinājumu gan paši sev, gan radošajam un tehniskajam personālam - ikvienu no koncertu apmeklētājiem "Instrumenti" gatavojas pārsteigt ar netradicionālu skatuves risinājumu un iespaidīgiem šova elementiem, vienlaikus rūpējoties par to, lai arī milzīgā arēnā ikviens sajustos kā daļa no notiekošā uz skatuves.

Grupas "Instrumenti" debijas albuma "TRU" tūres pirmais koncerts notiks 26. novembrī Vidzemes Olimpiskajā Centrā. Nedēļu pēc tā, 3. decembrī, "Instrumenti" uzstāsies Liepājas Olimpiskā Centra arēnā, bet grandiozais tūres noslēguma šovs notiks Arēnā Rīga 10. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!