Foto: Publicitātes foto
Grupa "The Sound Poets" kopā ar kori "Kamēr.." un tās māksliniecisko vadītāju Māri Sirmo ierakstījusi ziemas dziesmu "Nāc līdzās..".

The Sound Poets & koris Kamēr.. 'Nāc līdzās..'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/The_Sound_Poets_koris_Kamer_Nac_lidzas.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesma aicina ne tikai Ziemassvētku laikā, bet arī ikdienā atcerēties sev blakus esošos cilvēkus, kuriem nepieciešams mūsu palīdzība. Bieži vien mums pat nav jāsniedz materiāla palīdzība, bet pietiek ar to, ka grūtākos brīžos vienkārši esam kādam līdzās..

Ar šo dziesmu "The Sound Poets" aicina uz grupas pusakustisko koncertu, kas notiks šī gada 28.decembrī, plkst. 20.00 Valsts Akadēmiskā kora telpās Kaļķu ielā 11a, (ieeja no Zirgu ielas). Ieeja koncertā būs pret ziedojumiem, kas paredzēti nodibinājumam "Nāc līdzās.."

"The Sound Poets" koncertā 28. decembrī būs iespēja iegādāties šī singla CD - Nāc līdzās, kurā būs vēl divas līdz šim nepublicētas dziesmas – "Klusāk" un "Traditional Carol". CD iepakojums ir plānots kā pastkarte, kuru var nosūtīt draugam, kolēģim, ģimenes loceklim, gluži vienkārši uz CD kabatiņas uzlīmējot pastmarku un ierakstot saņēmēja adresi. Albuma noformējumu veidojusi māksliniece Marta Zariņa-Ģelze, ar kuru grupai bija veiksmīga sadarbība jau izdodot pirmo albumu "Sound Poetry".

Singla kompaktdisku varēs iegādāties koncerta laikā, 28. decembrī Valsts Akadēmiskā kora telpās, Kaļķu ielā, vai piesakoties grupas mājaslapā. "Nāc līdzās.." mp3 formātā par simbolisku cenu varēs iegādāties portālā eklase.lv, savukārt retvītojot @thesoundpoets ziņu par koncertu un dziesmu Twitter sociālajā portālā – dziesmu varēs iegūt bez maksas.

Ņemot vērā, ka koncerta sēdvietu skaits ir ierobežots, informāciju par pieteikšanos uz koncertu var atrast: www.thesoundpoets.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!