Foto: Publicitātes foto
Ar saksofonista Denisa Paškevica grupas "Funk Therapy" uzstāšanos klubs "Nabaklab" ceturtdien, 26. janvārī uzsāks jaunu pasākumu sēriju "Nabajazz", portālu "Delfi" informē kluba pārstāvji.

"Funk Therapy" muzikālais mērķis ir radīt savu funk koncepciju. "Funk Therapy" savā skanējumā sapludina džeza, funk un pasaules mūzikas ritmus.

"Funk Therapy" koncertos pasniedz savas kompozīcijas, kuras radušās katram instrumentam piešķirot savu uzdevumu. Mūziķu spēja saklausīt vienam otru un saspēlēties, sniedz klausītājam iespēju piedzīvot improvizācijas brīnumu. Tā kā grupas mūzika ir piesātinata ar improvizāciju, enerģiju un spēcīgu ritmu, katra "Funk Therapy" uzstāšanās padara pasākuma vietu krāsainu, sniedzot pozitīvu emociju pilnu mūziku.

Šobrīd "Funk Therapy" pašlaik strādā pie sava pirmā studijas albuma.
Grupas līderis Deniss Paškevičs iedvesmojies no Džona Koltreina (John Coltrane). Deniss ir plaši pazīstams flautists un saksofonists, producents un skolotājs. 2009. gadā franču mūzikas instrumentu izgatavotajs "Marca Reeds" izvēlējās Denisu par oficialo firmas vēstnesi. Studējis Latvijā un Igaunijā, kā arī piedalījies dažādās meistarklasēs Eiropā kopā ar "Hall of Fame" mūziķiem. Deniss ir piedalījies vairak nekā 20 albumu ierakstīšanā. Viņš ir atvēris privātu mūzikas skolu "Performing Art School" un savas zināšanas nodod jaunajiem mūziķiem arī vadot dažādas meistarklases.

Ceturtdienas koncerta sākums paredzēts plkst. 20:00, ieejas maksa 2 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!