Foto: Publicitātes foto
Nereti viņa, savdabīgā balss tembra un arī izskata dēļ, tiek dēvēt par laumiņu, bet mūzikas apskatnieki pamanījuši, ka trauslā būtne ir arī visai mērķtiecīga un talantīga jaunā skatuves māksliniece, kura šobrīd apņēmīgi iekaro Skandināvijas un Baltijas valstu klausītāju sirdis. Viņa dzīvo tepat kaimiņos – Igaunijā, viņas vārds ir Iiris, un mēs noteikti vēl par viņu daudz dzirdēsim.

Latvijas klausītāji Iiris iepazina pirms pāris gadiem, kā grupas "Instrumenti" koncerta īpašo viešņu, bet šogad jaunā dziedātāja Latvijā atgriežas ar vērienu – nule iznākušā debijas albuma prezetācijas pasākums jaunajā koncertzālē "Palladium", kā arī uzstāšanās lielākajos mūzikas festivālos.

Uz "Palladium" skatuves Iiris kāps jau nākamnedēļ 13. jūnijā, lai kopā ar Latvijas faniem atzīmētu sava debijas albuma "The Magic Gift Box" iznākšanu. Līdz ar viņu mums būs iespēja iepazīt vēl divus Igaunijas muzikālos projektus "Malcolm Lincoln" un "Tiger Milk".

Savukārt jūlijā Iiris kāps uz "Postivus" un "Summer Sound" festivālu skatuvēm. Tātad - šīs vasaras festivālu apmeklētājiem Iiris jaunais albums ir obligātā klausāmviela. Taču, kas ir viņas pašas 10 mīļākie šī brīža ieraksti – dziedātāja atklāj "Delfi" rubrikā "Kas ir tavā maģītī?".

Purity ring 'Ungirthed'

Grimes 'Circuambient'

Charli xcx 'Stay Away'

Kimbra 'Two Way Street'

Boom Boom Satellites 'Push Eject'

T.a.t.u 'Нас Не Догонят'

Skylar Grey 'Dance without You'

Nobou Uematsu 'People of the Far North'

Katy Perry feat. Kanye West 'E.T.'

Tenfold Rabbit 'Oblivion'

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!