Foto: Publicitātes foto

Rīgas koncerta rīkotājiem grupas "Korn" dalībnieki jau iesnieguši prasību sarakstu jeb raideri, kuru grupa sastādījusi visai pieticīgu – papildus dzērieniem un uzkodām, lūgts sagādāt vien medicīniskā skābekļa balonus, kā arī "rokmūzikai draudzīga" ārsta, masiera un zobārsta telefonu numurus, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji no "Makroconcert".

Kopā ar skatuves aprīkojumu katram no grupas dalībniekiem tiks atvests neliels ledusskapis, kas atradīsies uz skatuves. Tajos ne vēlāk kā trīs stundas pirms koncerta jāievieto gan ūdens, gan dažādu enerģijas dzērienu izlase, atbilstoši katra grupas dalībnieka gaumei.

Grupas vokālistam Džonatanam Deivisam koncerta norises vietā jāiekārto atsevišķa ģērbtuve, kurā jāatrodas "Gatorade" dzērieniem, negāzētam ūdenim, mazai zemesriekstu sviesta un augļu želejas burciņai, kā arī nelielam baltmaizes gabalam. Pārējiem grupas biedriem ģērbtuvē nepieciešamas dažādas uzkodas, čipsi, organiski augļi un ogas, kā arī ūdens, atspirdzinoši dzērieni, vīns un alus.

Kā vēsta koncerta rīkotāji, "The Path of Totality" turnejas koncertā Rīgā izskanēs daudz jauna muzikālā materiāla, tomēr uzticīgākajiem "Korn" faniem par prieku tiks spēlētas arī kompozīcijas no iepriekš izdotajiem albumiem, tostarp tādas kompozīcijas kā "Freak On A Leash", "Falling Away from Me", "Shoots and Ladders", "Got the Life", "Blind" un citas.

Līdz šim vienīgā grupas viesošanās reize Latvijā bija pirms četriem gadiem. Toreiz grupas koncerts bija pilnībā izpārdots.

Biļetes uz koncertu, kas notiks 31. augustā "Arēnā Rīga", vēl iespējams iegādāties visās "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās.

Fotogalerijā: Grupas 'Korn' koncerts Rīgā 2008.gadā, foto: F64


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!