Foto: Publicitātes foto

9.decembrī kinoteātrī "Splendid Palace" ar vēl nebijušu un pārsteidzošu koncertprogrammu pianists Vestards Šimkus sadarbībā ar elektroniskās mūzikas duetu Elvi/Dunian un multimediju mākslinieci Katrīnu Neiburgu.

"Tā būs vispersoniskākā programma, kādu es jebkad esmu spēlējis. "Samsung Smart Sessions" ir unikālākais projekts, kādā es līdz šim esmu iesaistījies. Tas būs unikāls koncerts ne tikai man pašam, bet visai Latvijas kultūras telpai, jo līdz šim nevienā koncertā Latvijā akadēmiskās mūzikas pianists nav sadarbojies ar elektroniskās mūzikas pārstāvjiem. To visu pavadīs brīnišķīgas, krāšņas un izsmalcinātas video projekcijas," atzīst Šimkus.

Pasaulslavenā pianista klaviermūzikas skanējumam jaunas šķautnes piešķirs elektroniskās mūzikas duets Elvi/Dunian, kurā apvienojušies DJ un elektroniskās mūzikas producents Elvi Soulsystems un multiinstrumentālists, producents Dunian.

Par koncerta vizuālo noformējumu gādās multimediju māksliniece Katrīna Neiburga. Biļešu skaits uz koncertu ir ierobežots. Biļešu tirdzniecība sāksies otrdien, 25. septembrī, un pirmās 100 biļetes visās "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās un internetā būs pieejamas par īpašu cenu – 15 latiem.

Pasākums notiks muzikālā projekta "Samsung Smart Sessions ietvaros".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!