Foto: LETA

Kinoteātra ”Splendid Palace” Lielajā zālē 9. decembrī ar unikālu koncertprogrammu uzstāsies izcilais pianists Vestards Šimkus sadarbībā ar elektroniskās mūzikas duetu ELVI/DUNIAN un multimediju mākslinieci Katrīnu Neiburgu. Piedāvājam nelielu videoieskatu un Katrīnas Neiburgas videostāstu par gaidāmo kopīgo projektu.

Biļetes uz ”Samsung Smart Sessions” koncertu 9. decembrī nopērkamas visās ”Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv. Pirmajiem 100 pircējiem biļetes par īpašu cenu – 15 latiem. Pārējās biļetes maksās, sākot no 19 latiem.

Jau ziņots, ka šajā projektā Vestarda Šimkus klaviermūzikas skanējumam jaunas šķautnes piešķirs elektroniskās mūzikas duets ELVI/DUNIAN, kurā apvienojušies DJ un elektroniskās mūzikas producents Elvi Soulsystems un multiinstrumentālists, producents Dunian. Kā atzīst Vestards Šimkus, ”Samsung Smart Sessions” ietvaros topošais koncerts ir visneparastākais projekts, kādā viņš līdz šim iesaistījies. Par koncerta vizuālo noformējumu gādās pieredzējusī multimediju māksliniece Katrīna Neiburga, aizvedot klausītājus vēl nepieredzētā audiovizuālā ceļojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!