Foto: Publicitātes foto

Britu folkpopa virtuozs King Charles, pēc Vecgada koncerta "Palladium", ar DJ setu uzstāsies kafejnīcas "Piens" ceturtajos "Piena svētkos", portālu "Delfi" informē "Positivus Music" pārstāve Maija Anna Ludbārža.

Mākslinieka koncerts "Palladium" beigsies neilgi pirms pusnakts, savukārt svinīgais DJ sets "Piena svētkos" izskanēs no pulksten diviem līdz četrien naktī.

Biļetes uz abiem pasākumiem iespējams iegādāties no 11.decembra visās "Biļešu Serviss" kasēs un internetā. King Charles "Palladium" koncerta biļešu cena – 18 lati, bet "Piena svētku" biļešu cena – 10 lati.

"Piena svētki", kas kļuvuši par ievērīgu notikumu Rīgas kultūras un izklaides vidē, šoreiz dabas un svinīgā datuma iespaidā pārcelsies uz iekštelpām. Ar DJ setiem uzstāsies arī Mārtiņš Ķibers, Ilmārs Šlāpins, Alise Ģelze un Mārtiņš Grauds.

Ekstravagantais mūziķis King Charles, īstajā vārdā Čārlzs Kosta (Charles Costa), ir viens no daudzsološākajiem Britu alternatīvās, indie un folkpopa skatuves pārstāvjiem. Šī gada maijā iznāca mākslinieka debijas albums "Loveblood".

Kopš savas muzikālās karjeras uzsākšanas 2007.gadā, King Charles ir devies koncertturnejās kopā ar Lauru Mārlingu (Laura Marling), "Noah and the Whale", kā arī "Mumford and Sons", ar kuriem kopā ierakstīts liriskais singls "The Brightest Lights".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!