Foto: Publicitātes foto

Grupa "DaGamba", kas 2012. gada nogalē laida klajā savu debijas albumu "New Life", ierakstījusi jaunu romantisku balādi "Qui est le fou?", kas tapusi kopā ar franču dziedātāju Laru Bellrosu (attelā), portālu "Delfi" informē grupas izdevēji no "Marana Productions".

Dziedātāja pievienosies arī grupas "DaGamba" puišiem uz skatuves, kad viņi šomēnes uzstāsies Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases koncertos Rīgā un Ventspilī.

Lara Bellerose ir beļģu izcelsmes franču aktrise un dziedātāja, arī dziesmu mūzikas un tekstu autore, kas iepriekš sadarbojusies ar pazīstamiem producentiem gan mūzikas, gan kino jomā. Pirmo ierakstu līgumu ar "Capitol/EMI" Lara parakstīja jau 16 gadu vecumā un 2003. gadā veidoja skaņu celiņu Lika Besona(Luc Besson) filmai "Taxi 3" un vēlāk, muzikālās apvienības "Europacorp" sastāvā turpināja sadarbību kino nozarē.

Lara Bellerose ir pirmā Eiropiešu dziedātāja, kas strādājusi kopā ar amerikāņu repa zvaigzni Farelu Viljamu (Pharrell Williams) un viņa vadīto producentu duetu "The Neptunes". Šobrīd Lara vada sarunu šovu pilsētas radio "Fun" un piedalās dažādos muzikālās sadarbības projektos vietējā un starptautiskā mērogā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!