Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Dons laiž klajā jau trešo jaunā solo albuma "Signāls" vēstnesi, vasarīgu noskaņu dziesmu "Par zilo kleitu", kas tapusi atceroties zaļumballes un to sajūtu bērnībā, portālu "Delfi" informē dziedātāja menedžmenta pārstāvji.

Dons 'Par zilo kleitu'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Dons___Par_zilo_kleitu.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Ar "Par zilo kleitu" sajūtu līmenī gribējām atgriezties zaļumballē – nāk vasara, āra ballīšu laiks, gribējām vasaras sākumā iedot klausītājiem nelielu zaļumballes dvesmu," stāsta Dons.

Tāpat kā iepriekšējie jaunā albuma singli "Signāls" un "Māsa upe", arī dziesma "Par zilo kleitu" radusies kopā ar producentu Kasparu Ansonu, to studijā miksējis Krišjānis Geidāns, dziesmas vārdu autors ir ilglaicīgs Dona radošais sadarbības partneris Ingus Bērziņš.

Jau klausītāju vidū popularitāti guvušie singli "Signāls", "Māsa upe", kā arī mūzikā ietērptā Dona zaļumballes sajūta "Par zilo kleitu" jau nākamnedēļ būs pieejami klausītājiem visā Latvijā Dona trešajā studijas albumā "Signāls", kas klajā nāks 20.maijā.

Jauno singlu "Par zilo kleitu" iespējams noklausīties un novērtēt arī mūziķa profilā draugiem.lv/Dons, kur iespējams sekot līdzi arī jaunāko notikumu kalendāram un citām aktualitātēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!