Foto: Publicitātes foto
Pirdmdien, 28. oktobrī saņemts grupas "Hurts" menedžmenta lēmums par to, kura grupa ir vispiemērotākā visu trīs Baltijas koncertu iesildīšanai - gan Baltijas valstu mūzikas eksperti, gan "Hurts" menedžments vienprātīgi par labākajiem atzina lietuviešu muzikālo apvienību "Golden Parazyth".

Baltijas koncertu organizatori - koncertu aģentūras "LTips Agency" un "Medusa Concert" - izsaka pateicību visām grupām un māksliniekiem, kuri pieteicās šim konkursam, kā arī cer uz auglīgu sadarbību kādā no nākamajiem projektiem.

2005. gadā "Golden Parazyth" ātri vien kļuva par vienu no interesantākajām un kritiķu atzītākajām lietuviešu jaunās elektroniskās mūzikas ēras grupām. Sākoties kā viena cilvēka projekts, patlaban tas pārtapis duetā, ko veido divi talantīgi mūziķi - GP un K@.

Kā uzsver paši GP un K@ - katra diena ir kā jauna dziesma, kas pieprasa pašu labāko un izjustāko izpildījumu. Iespējams tāpēc "Golden Parazyth" pozīcijas Lietuvas mūzikas apritē ar gadiem aizvien vairāk nostiprinās un padziļinās, liecinot, ka tas nav mirkļa vai viena hita projekts, vēsta koncerta rīkotāji.

Septiņu gadu laikā duets izdevis trīs pilna apjoma albumus un vienu minialbumu.

Jau vēstīts, ka grupa "Hurts" sava jaunākā albums "Exile" tūres ietvaros uzstāsies Baltijā: 3. novembrī Tallinā, 4. novembrī Rīgā un 6. novembrī Viļņā. Biļetes iepriekšpārdošana uz Rīgas koncertu "Biļešu serviss" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!