Foto: Kadrs no video
Piektdien, 22. novembrī, dienas gaismu ieraudzījis jauns grupas "Karmafree" singls "Invisible", kuru oficiāli izdod Lielbritānijas neatkarīgā mūzikas izdevniecība "Live And Dangerous", ziņo mūziķu pārstāvji.

"Invisible" ir multi singls, kurā ietverta gan oriģinālā dziesmas versija, gan arī dubstep remikss, kuru veidojuši Anglijas latviešu apvienība "Earabuse".  Līdz ar singlu tiek izdots arī video klips, kuru veidojuši un filmējuši studija "Violet Heads".

"Šis mums vēl ir nebijis notikums," stāsta grupas vokāliste Māra Lisenko, "jo mūsu dziesmu ne tikai ir atzinuši un izdevuši angļi, bet arī pirmo reizi mūsu dziesmai ir izveidots remikss, kā arī izveidots darba ziņā visapjomīgākais videoklips. Mēs esam ļoti gandarīti par paveikto!"

""Invisible" arī skanējuma ziņā ir pilnīgi kas jauns grupas darbībā," piebilst basģitārists Dmitrijs Lisenko. Viņaprāt, skanējums ir apjomīgāks, daudzkrāsaināks un drosmīgāks. Gan ierakstā, gan videoklipa filmēšanā  pieaicināts viesmākslinieks - ģitārists Armands Dunajevskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!