Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 9. Jūnija, vakarā Rīgas DJ skolā grupa "Astro'n'out" prezentēja savu pirmo remiksu labumu "Lion's Share Remixes", kurā iekļauti septiņi remiksi no pagājušā gada nogalē izdotā albuma "Lion's Share", informē grupas pārstāvji.

Albumā iekļauti trīs profesionāļu jeb pasūtījuma remiksi - apvienības "Bandmaster" ( DJ Rudd un Andis Ansons) remikss dziesmai "I'm Ready", dīdžeju Tommy U un Tob Luii remikss dziesmai "Dive" , kā arī apvienības "Ville Camellia 66" remikss dziesmai "Bong". Vēl četri remiksi ir konkursa uzvarētāju darbi dziesmām "In Fog" un "So Close To Me".

Jau ziņots, ka grupa "Astro'n'out" izsludināja remiksu konkursu, kurā piedalījās 27 dalībnieki, kas kopā iesūtīja 33 dziesmu remiksus. Konkursā uzvarēja apvienība "Kasetes", kuras divi remiksi tika iekļauti grupas "Astro'n'out" jaunajā albumā. Otrajā vietā palika KASHUKS ar diviem remiksiem, kuri arī iekļauti albumā.

"Astro'n'out" – "Dive" ("Tommy U & Tob Luii" remikss)

"Jau ļoti ilgu laiku galvā ir domas par to kā "Astro'n'out" mūzika varētu skanēt remiksētās versijās. Manā personīgajā mūzikas izlasē sen ir parādījušies dažādi manu mīļāko izpildītāju remiksi un kaut kur pakausī ir tas vienmēr nepiepildītais sapnis par "Astro'n'out" gabalu, kas tā pa īstam iederētos uz deju grīdas klubos. Kādā dienā DJ Rudd un Andis Ansons pieteicās, ka vēlētos uztaisīt dziesmas " I'm Ready" remiksu.

Kad remiksu pirmo reizi dzirdējām, bija skaidrs, ka jāturpina. Palūdzām uztaisīt remiksus savām draugu apvienībām "Ville Camellia 66" un "TommyU&Tob Luii", kuriem ir zināms rokraksts un bijām droši par rezultātu.

Pēc tam izsludinājām remiksu konkursu, jo sapratām, ka vēlamies, lai ar mūsu mūziku strādā visi, kam ir interese un cerējām uz pārsteigumiem, apzinoties, ka nepazīstam visus talantīgos elektroniskās mūzikas pārstāvjus. Un patīkamus pārsteigumus patiešām arī sagaidījām. Ļoti interesesanti dzirdēt, cik ļoti citādāk var skanēt "Astro'n'out" mūzika," šī albuma tapšanu komentē Māra Upmane-Holšteine.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!