Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 18. jūlijā, sāksies viens no šīs vasaras grandiozākajiem muzikālajiem notikumiem - festivāls "Positivus", kurā uz četrām skatuvēm kāps vairāk nekā 60 mākslinieki un muzikālās apvienības no dažādām valstīm.

Līdz pat festivāla pirmajai dienai portāls "Delfi" lasītājus iepazīstinās tuvāk ar galveno - "Nordea" un "Lattelecom" - skatuvju māksliniekiem, kā arī sniegs muzikālu ieskatu viņu daiļradē.

Šoreiz tuvāk iepazīstināsim ar Apvienotās Karalistes elektroniskās mūzikas pārstāvjiem "AlunaGeorge", kuri uz "Positivus" festivāla galvenās - "Lattelecom" - skatuves kāps svētdien pulksten 17.30.

Kā vēsta festivāla rīkotāji, pēdējos gados atdzimšanu piedzīvo britu elektroniskās mūzikas skatuve, un "AlunaGeorge" ir vieni no pamanāmākajiem un interesantākajiem tās pārstāvjiem.

Otrās vietas ieguvēji "BBC Sound of 2013" un "BRIT Awards 2014" nominanti savā mūzikā sakausē deviņdesmito gadu r’n’b, mūsdienu popmūzikas, brit garage un hausmūzikas ietekmes, izdekorējot tās ar Alunas Frensisas meitenīgi unikālo vokālu, tādējādi radot kokteili, ko viegli atpazīt pat šī brīža elektroniskās mūzikas pārpilnībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!