Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 18. jūlijā, sāksies viens no šīs vasaras grandiozākajiem muzikālajiem notikumiem - festivāls "Positivus", kurā uz četrām skatuvēm kāps vairāk nekā 60 mākslinieki un muzikālās apvienības no dažādām valstīm.

Līdz pat festivāla pirmajai dienai portāls "Delfi" lasītājus iepazīstinās tuvāk ar galveno - "Nordea" un "Lattelecom" - skatuvju māksliniekiem, kā arī sniegs muzikālu ieskatu viņu daiļradē.

Šoreiz tuvāk iepazīstināsim ar Apvienotās Karalistes grupu "Bastille", kuri uz "Positivus" festivāla galvenās - "Lattelecom" - skatuves kāps svētdien pulksten 20.40.

Kā vēsta festivāla organizatori, "Bastille" pirmsākumu meklējami grupas līdera un vokālista Dena Smita radošajās izpausmēs. Smita talanta pamatā slēpjas viņa spēja uzburt intriģējošus stāstus, iekļaujot tos četru minūšu garās popmūzikas kompozīcijās.

Smita radīto mūziku uz skatuves pilnveido pārējie grupas dalībnieki, papildinot to ar vokāliem, taustiņinstrumentu skaņām un perkusijām. "Bastille" atmosfēriskajos skaņdarbos harmoniski mijiedarbojas ritmiskas melodijas un plūstoši vokāli.

Savu debijas albumu "Bad Blood" grupa izdeva 2013. gadā, savukārt "Brit AWARDS 2014" viņi ieguva balvu nominācijā "British Breakthrough Act".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!