Foto: Publicitātes foto
31. jūlijā Kalnciema kvartālā, "Pieci.lv" gada jubilejas pasākumā gaidāms vēsturisks lielkoncerts ar vairāk nekā 20 hiphopa mākslinieku piedalīšanos. Koncerts uzskatāms par pēdējo gadu nopietnāko pagrieziena punktu latviešu repa attīstībā, norāda "Pieci.lv" pārstāvji.

"Šis būs vēsturisks notikums, uz vienas skatuves kāps visu paaudžu izpildītāji, sākot no leģendām kā Ozols un Džuzepe, beidzot ar jaunākiem vārdiem kā Mazais Zaļais, Abra un citi. Būt pie stūres "Vakara Kvartāla" lielkoncertam patiesībā ir traki sirreāli, jo šķiet, ka vēl tikko es atrados "Dirty Deal Audio" studijā, kur pie anša (Ansis Kolmanis) rakstīju raidījuma demo ierakstu, lai piedalītos konkursā uz "Vakara Kvartāla" vadītāja amatu," stāsta "Pieci.lv" raidījuma "Vakara kvartāls" vadītājs Mārtiņš Pavasaris.

Hiphopa koncertā, kas sāksies plkst. 20, piedalīsies tādi mākslinieki kā Abra, Oriole, BARS, Goonsquad, 2K1, Mazais zaļais, Pikaso, Džuzepe, JeeKaa, ansis, Riekstu armija, Ozols un citi.

31.jūlijā visas dienas garumā no plkst. 7 rītā līdz pat 23, "Pieci.lv" svinēs savu gada jubileju Kalnciema kvartālā. Par pārējo programmu informācija tiks izziņota tuvākajā laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!