Foto: Publicitātes foto

Šogad pirmo reizi "Positivus" fani, kuri netiek uz pašu festivālu, varēs to baudīt arī televīzijā. Līdztekus jau pērn aizsāktajai video tiešraidei visu trīs Baltijas valstu portālos "Delfi", tiem, kam piemērotāk šķiet tiešraidi vērot televīzijā, tiek piedāvāta īpašā "Positivus TV", ko nodrošina festivāla jaunais ģenerālsponsors "Lattelecom". Pie tam, abu tiešraižu programma atšķrsies. Par to, kas unikāls būs skatāms "Positivus TV", stāsta viena no tā personībām Toms Grēviņš.

Tiešraidē varēs baudīt gan iepriekšējo festivālu labākos koncertus, gan sajust festivāla enerģiju šī gada koncertu tiešraidēs, kā arī skatīties intervijas ar festivāla māksliniekiem, portālu "Delfi" informēja Grēviņš, atklājot, ka pāris dienas pirms festivāla mainīta ētera personību komanda - šogad "Positivus TV" nepievienosies Māra Kampernova, taču viņas vietā Grāviņa un Artūra Medņa komandu papildinās Artis Volfs.

"Tiešraidēs no festivāla, kuras sāksim piektdien, pļāpāsim gan par festivālu, gan Salacgrīvu, gan vienkārši par mūziku un dzīvi," stāsta Grēviņš.

Viņš atklāj, ka šogad visvairāk gaida Elijas Goldingas ierašanos. "Visvairāk šogad gribu satikt Eliju Goldingu. Viņa ir ļoti aktīva interneta vidē un ir sajūta, ka viņu pazīstu jau ļoti ilgi."

Grēviņš tāpat norāda, ka pirmoreiz vadot līdzīgu tiešraidi televīzijā cer uz veiksmi un to, ka "nebūs jāslīcina pirmie kucēni". "Festivāls "Positivus" kļūst par absolūti interaktīvu pasākumu. Tas ir ļoti svarīgi 21. gadsimtā," teic Grēviņš.

Diemžēl, lūdzam fanus respektēt to, ka nevienā no abām tiešraidēm neredzēsim, piemēram, "Kraftwerk", jo virkne augstākā līmeņa mākslinieku neakceptē viņu festivālu uzstāšanās translācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!