Foto: Publicitātes foto
10. jubilejas "Positivus" festivālā uzstāsies britu dziedātāja Elija Goldinga (Ellie Goulding), informē pasākuma rīkotāji. Šis ir pirmais izziņotais gaidāmā festivāla galvenais mākslinieks.

"Goldinga joprojām ir viena no pieprasītākajām dziedātājām populārās mūzikas zvaigžņu vidū, lielu lomu tajā spēlē ne tikai viņas aktuālais repertuārs, bet arī īpatnā, tikai Elijai raksturīgā balss ar īpaši emocionālu tembrālo noskaņu dažādību, plašajām vokālajām iespējām (viņas balss diapazons ir trīsarpus oktāvas) un daudzslāņainību. Žanriski viņas dziesmās iespējams saklausīt gan indie un sintīpopa iezīmes, gan atspulgus no elektronikas, pat folktronikas, taču vienmēr pašu galveno noskaņu rada nepārtraukta emociju klātesamība," mākslinieci raksturo "Positivus" rīkotāji.

Organizatori atgādina, ka vēl trīs dienas biļetes uz "Positivus" festivālu iespējams iegādāties par pagājušā gada cenām - trīs dienu biļete maksā 65 eiro, trīs dienu biļete ar telts vietu - 73 eiro. Telts vietu atsevišķi var iegādāties par 10 eiro, šī cena paliks nemainīga līdz pat festivālam. No 3. decembra biļešu cenas kāps.

"Positivus" festivāls ir lielākais mūzikas un mākslas notikums Baltijā, kas pēdējos gadus pulcē ap 30 tūkstošiem apmeklētāju no visas pasaules, ļaujot klātienē baudīt mūzikas lielāko zvaigžņu koncertus.

Festivāla pastāvēšanas laikā tajā ir uzstājušās populārās mūzikas lielākās zvaigznes, to skaitā Roberts Plānts, "Muse", "Kraftwerk", "Sigur Rós", "Manic Street Preachers", "James", Moby un daudzi citi ievērojami ārzemju un pašmāju mākslinieki.

2016. gadā "Positivus" festivāls notiks no 15. līdz 17. jūlijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!