Foto: Publicitātes foto
Dalībai Tallinas Mūzikas nedēļā pieteikušies mākslinieki no visas pasaules, tostarp arī 57 mūziķi un grupas Latvijas. Biļetes uz festivālu par īpašo ceno (45 eiro) ir iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs līdz 3. februārim. Jau astoto reizi pasākums noritēs notiks Tallinā, Igaunijā no 2016. gada 28. marta līdz 3. aprīlim.

"Kopumā festivāls saņēmis aptuveni 1300 pieteikumus no 47 valstīm, pārspējot visus iepriekš uzstādītos rekordus. No Latvijas festivāla organizatori saņēma 57 pieteikumus, tādējādi iekļūstot TOP 10 aktīvāko pieteikumu iesūtītāju sarakstā. Aptuveni 200 pieteikumi tiks apstiprināti kā festivāla mākslinieki, un tie tiks izziņoti februāra sākumā," stāsta pasākuma rīkotāji.

Patlaban Tallinas Mūzikas nedēļa ir viens no vadošajiem Eiropas pilsētvides festivāliem.

Festivāla caurlaides, kas sniedz piekļuvi visiem koncertiem un atlaides restorānos, ir pieejamas par 45 eiro līdz 3. februārim, kad tās kļūs dārgākas un maksās 50 eiro. Savukārt jau no 21. marta caurlaižu cena būs 55 eiro.

Biļetes var iegādāties internetā.

Starp nozīmīgākajiem māksliniekiem, kas snieguši savus koncertus Tallinas Mūzikas nedēļā, jāmin Vaštī Bunjana, "Public Service Broadcasting", "Motorama", "Kate Boy", Mirels Vāgners un citi. Katru gadu festivālā uzstājas arī vairāki latviešu mūziķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!