Iesākot 2016. gadu, grupa „Pienvedēja piedzīvojumi” 15. janvārī plkst. 19.00 aicina uz akustisko koncertu Rīgas Torņkalna baznīcā, portālu „Delfi” informēja grupas līderis Māris Žigats.

Šī uzstāšanās ir sākums grupas jaunajam muzikālajam gadam, kurā tā sola sagādāt vairākus pārsteigumus. Līdzīgi kā iepriekšējos akustiskajos koncertos, arī šoreiz grupas sastāvam pievienosies taustiņinstrumentālists Mārtiņš Zilberts.

„Laikā, kad ne tikai Latvijas, bet arī visas pasaules iedzīvotājiem jāpieņem grūti lēmumi, grupa aicina palūkoties uz notikumiem caur sirdsapziņas prizmu un godīgi pašiem sev atbildēt uz vairākiem jautājumiem," raksta grupas dalībnieki.

Ieeja bez maksas. Torņakalna baznīcā atrodas Rīgā Torņakalna ielā 3.

Grupa „Pienvedēja piedzīvojumi" dibināta 1994. gadā Sabilē, kopīgā vēlmē muzicēt apvienojot kaimiņu puikas Māri Žigatu un brāļus Aldi un Pēteri Lundes. Īpaši populāri „Pienvedēji" bija pagājušā gadsimta 90. gados un jaunās tūkstošgades sākumā, taču grupai ir plašs klausītāju loks jaunākās paaudzēs. „Pienvedēja piedzīvojumu" līdz šim pēdējais albums „Tā mēs dzīvojam" iznāca 2014. gadā „I Love You" records paspārnē, svinot grupas 20 gadu pastāvēšanas jubileju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!