Foto: Publicitātes attēls

Sadarbojoties starptautiskajam mūzikas festivālam "Laba Daba" un kultūras telpai "Autentika", 15.jūnijā tiks atklāta jauna vasaras brīvdabas skatuve Rīgā, portālu "Delfi" informēja pasākuma rīkotāji.

Trešdien, 15.jūnijā, plkst. 19:00 kā pirmie uz jaunatklātās skatuves Bruņinieku ielā 2 uzstāsies mūziķi Roberts Gobziņš un "Resnie Putni". Pasākumā Gobziņš spēlēs arī kā dīdžejs pēc koncerta, būs gardi dzērieni un ēdieni, biļetes ar atlaidi uz festivālu "Laba Daba". Ieeja pasākumā bez maksas.

Iestājoties vasaras sezonai, kultūras telpa "Autentika" uzsāks darbus pie brīvdabas terases būvniecības, lai jau šovasar piedāvātu saviem apmeklētājiem iespēju baudīt pasākumus ne tikai iekštelpās, bet arī svaigā gaisā. Kamēr noritēs darbi pie terases būvniecības, sadarbībā ar mūzikas festivālu "Laba Daba" tiek atklāta vasaras skatuve "Autentika" pagalmā. Koncerti uz vasaras skatuves norisināsies katru nedēļu.

Ik trešdienu uzstāsies dažādas vietējās un ārvalstu mūzikas apvienības, lielā daļā koncertu ietverot arī starptautiskā mūzikas festivāla "Laba Daba" dzirdētos un gaidāmos mūziķus.

"Resnie Putni" ir atraktīvs kolektīvs R. Gobziņa vadībā ar savdabīgu pieeju mūsdienu pasaulei. Kolektīvs orientēts uz populāru dziesmu izpildi ska ritmos. Līdztekus jaunajām un jau popularitāti iemantojušām dziesmām koncertā skanēs arī tādas publikā iemīļotas dziesmas kā "Vilkam govs nokoda kāju", "Man saujā benzīns" u.c.

15. jūnija koncertā būs iespēja iegādāties arī starptautiskā mūzikas festivāla "Laba Daba", kas norisināsies no 5.-7. augustam ''Ratniekos'', biļetes par īpašu cenu.

Kultūras telpa "Autentika" durvis vēra 2016. gadā un ir ieguvusi negaidīti lielu apmeklētāju pulku. Šobrīd "Autentika" atvērta uz konkrētiem pasākumiem, par kuriem informācija atrodama iestādes "Facebook" profilā, bet līdz ar terases atklāšanu jau vēlāk šajā vasarā tā strādās katru dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!