Foto: Publicitātes foto

Liepājas klubā "Fontaine Palace" 2. jūnijā akustisko koncertu sniegs grupa "Fools Garden". Pasākuma laikā plašākai publikai tiks piedāvāts noskatīties grupas jaunāko video dziesmai "New World", kas tapis Latvijā, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Pēc sešu gadu pārtraukuma šogad tiks izdots grupas devītais studijas albums, par ko " Fools Garden " informēs arī pasākuma laikā.

Vācu grupa " Fools Garden " starptautisku popularitāti ieguva 90. gados ar divām dziesmām – "Lemon Tree" un "Wild Days".

Doma par akustiskajiem koncertiem radusies apstākļu sakritības dēļ – "Fools Garden" mūziķi reiz piedalījušies kādā labdarības pasākumā, kur līdzi paņemta bijusi tikai viena akustiskā ģitāra. Iznākumā gan paši mūziķi, gan arī skatītāji bijuši pārsteigti par to, ka grupas dziesmas skan tikpat efektīgi kā lielajos koncertos.

Savulaik "Fools Garden" koncertus Vācijā iesildīja latviešu slavenākā grupa "Prāta vētra". Šoreiz viesmākslinieku statusā koncertā piedalīsies multinacionālā grupa "Arzemnieki", Uldis Rudaks, kurš šoreiz būs ne tikai dīdžejs, bet arī pastāstīs ko vairāk par " Fools Garden ", tās mūziku un viņu nozīmi attiecīgajā laikā un vietā.

Biļetes uz koncertu pieejamas www.ticketshop.lv. Koncerta sākums plkst. 23.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!