Pēc vairāku gadu pārtraukuma ar jaunu dziesmu un videoklipu pie klausītājiem atgriezusies ASV dibinātā grupa "Mācītājs on Acid", portālu "Delfi" informē izdevēji no "Grautiņa ierakstiem".

"Mācītājs on Acid" jaunās dziesmas "Pelēks" ierakstu veikuši ASV, Merilendā, īsā, aptuveni trīs stundu studijas sesijā. To producējis labi pazīstamās metāla grupas "Darkest Hour" dalībnieks Maiks Šlaibaums (Mike Schleibaum), kurš ierakstā spēlēja arī basģitāru.

Pārējais grupas sastāvs ilgus gadus palicis nemainīgs: Kristaps Krēsliņš (ģitāra un balss), Laris Krēsliņš (bungas) un Deimiens Teilors (ģitāra). Jaunās dziesmas video veidojis Laris Krēsliņš un Branko Jakominičs.

"Mācītājs on Acid" 1991. gadā ASV dibināja abi brāļi Krēsliņi, un grupa pastāvēšanas laikā vairākkārt uzstājusies Latvijā dažādos klubos un festivālos. Ģitārists un vokālists Kristaps Krēsliņš jau vairakus gadus dzīvo Latvijā, kur viņam pieder Vecrīgas bārs "Aptieka", kas šomēness svin 10 gadu jubileju.

Dziesmu "Pelēks" iespējams iegādāties grupas "Bandcamp" vietnē un drīzumā tā būs pieejama arī populārākajos straumēšanas servisos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!