Foto: Publicitātes foto
Ar koncertu VEF Kultūras pilī, 15. februārī, Rīgā uzstāsies spāņu mūziķis Havjers Fernandess Kruss (Javier Fernandez Cruz) un spāņu/latino mūzikas grupa "Los Nens", portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Grupa šogad ir sagatavojuši jaunu koncertprogrammu "Viva Latino" un, ar uzstāšanos Rīgā, uzsāks koncertturneju Baltijā. Pirmo reizi grupa uzstāsies kopā ar šovgrupu no Kubas "Deeply Latin", kas koncertu bagātinās ar krāšņiem priekšnesumiem.

Koncertprogrammā "Viva Latino" ir iekļautas autentiskas dziesmas un dejas spāņu valodā, kas aizvedīs klausītājus muzikālā ceļojumā uz Spāniju un Latīņamerikas reģiona valstīm. Koncertā skanēs gan rumbas un flamenko ritmi, gan spāņu folkmūzika, kā arī meksikāņu bolero, Argentīnas tango melodijas un mūzika no slavenā "Buena Vista Social Club" repertuāra, labi pazīstamā pirmsrevolūcijas kubiešu mūzika, kā arī Kubas tradicionālās dziesmas mūsdienīgā interpretācijā.

Grupa "Los Nens" ir spāņu un latino muzikāla apvienība, kuras līderis Havjers Fernandess Kruss ir cēlies no Madrides, bet jau vairāk nekā 10 gadu dzīvo Latvijā un uzskata par savu misiju iepazīstināt ar visas pasaules spāniski runājošo valstu un reģionu muzikālajām tradīcijām.

Koncerts VEF Kultūras pilī Rīgā notiks 15. februārī pulksten 19.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!