Foto: Kārlis Volkovskis

Ceturtdien, 18. aprīlī, mūziķis Ainars Virga ar vērienīgu koncertu skatītāju pārpildītajā Liepājas koncertzālē "Lielais Dzintars" nosvinējis savu 55 gadu dzimšanas dienu. Piedāvājam atskatu uz jubilejas svinībām fotogrāfijās.

Pilnībā izpārdotajā koncertā skanēja gan dziesmas no topošā grupas "Līvi" albuma, kas klajā nāks maija vidū, gan labi zināmas dziesmas no "Līvu" repertuāra, kas tika sagaidītas ar stāvovācijām un kopkori.

Ņemot vērā klausītāju lielo interesi, Ainars Virga ir nolēmis sarīkot papildkoncertu, kas "Lielajā dzintarā" notiks 20. maijā.

Atgādinām, ka, mācoties Liepājas mūzikas skolā, Ainars Virga apguva vijoļspēli, bet savas muzikālās karjeras laikā kopš 1980. gada viņš ir muzicējis grupās "Vabolītes", "Corpus", "Neptūns", "Liepājas brāļi", "Līvi", "Riga", "Liepājas brāļi" un "Virga Hard Orchestra". Jāpiebilst arī, ka mūziķa kontā ir ļoti daudz populāru hitu: "Dzimtā valoda", "Eglīte", "Meitene zeltene", "Es karājos tavā bizē", "Dzelzsgriezējs", "Liedagā", "Kādā brīnišķā dienā", "Dieva dēls", "Tikai tā", "Deviņvīru spēks" u.c.

2014. gada aprīlī Ainars Virga laida klajā pirmo solo albumu "Dziesmas par dzīvi un mīlestību", kas tika atzīts par 2014. gada labāko metāla un roka albumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!