Igaunijas producents un multiinstrumentalists Noëp laidis klajā jaunu singlu un video "fk this up". Dziesmā piedalās uzlecošā urbānās pop kultūras dziedātāj Chinchilla, kura jau iepriekš sevi ir pieteikusi ar skaņadarbiem "Fabulous" un "Elements".

Noëp meistarīgi apvieno "Alt-J", Hosē Gonzalesa un Mura Masa līdzīgo skanējumu ar savu dziesmu rakstīšanas māku. Šī kombinācija viņu padarījusi par sueprzvaigzni savās mājās – Igaunijā, kur viņš ir saņēmis Labākā Pop Albumu balvu Igaunijas Mūzikas cereminijā (EMA), savam debijas EP "Heads In The Clouds" .

Mūziķis līdz šim uzstājies gan Berlīnē, gan Orsē muzejā Parīzē, arī "The Great Escape" Braitonā. Viņš arī piedalījies "Bastille" un "Netsky" koncertturnejās, kā pavadošais mākslinieks.

Šis skaņadars ir par dzīves baudīšanu un par to, ka nevajag visu uztvert pārāk nopietni," saka Noëp – dziedātājs, dziesmu autors un producents, īstajā vārdā Andres Koppers. "Kapēc gan neatzīt savas kļūdas ar smaidu, jo jauni mēs esam tikai vienreiz!"

Jaunā videoklipa režisors ir pats dziesmas autors.

Noëp vārds Latvijā jau ir pazīstams, viņš uzstājies gan Latvijas festālos, gan skanējis radiostacijās ar singliem "Move" un "Rooftop" ', kā arī sasniedzis 15 miljonu "Spotify" klausījumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!