Gadam noslēdzoties, reperis Edavārdi piedāvā arī savu 2019. gada pēdējo singlu "Baro mani". Singls radīts sadarbībā ar multimākslinieku vīnkalns, zināmu arī kā Sushi Takeout no grupējuma "Singapūras satīns".

Kā raksta skaņddarba autors, dziesma tapusi tuvojoties svētkiem, kuros nereti pārspīlējam ar dažādu izstrādājumu patērēšanu.

"No visām šogad izdotajām dziesmām "Baro mani" ir tuvākā "klasiskam" hip-hopa skanējumam, taču savu daļu mūsdienīguma tajā spēja ielikt vīnkalns a.k.a. Sushi Takeout a.k.a. Ivbeendonethat. Runājot par dziesmas tēmu, es gribu tikai pateikt paldies par iedvesmu savam liekajam svaram," par "Baro mani" saka Edavārdi.

2019. gadā Edavārdi kopumā ir izdevis sešus singlus, bet nākamgad 28. martā reperis kopā ar "Very Cool People", Kristīni Prauliņu un ansi uzstāsies lielkoncertā "Pa apli", kurā reperi un mūziķi vienosies kopīgā koncertprogrammā. Pasākums notiks "Hanzas peronā".

Par "Baro mani" ierakstu un skaņas apstrādi parūpējās Kristaps Strūbergs "Filmnaked" studijā. Pavadījuma autors ir Marcus Dean Ivanovski, foto autors: Lauris Galsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!