Foto: Jānis Deinats

Rojas brīvdabas estrādē no 6. jūnija norisināsies koncertu cikls "Tiekamies Rojā". Pirmais koncerts notiks 6. jūnijā pulksten 19.00, kad ar soloprogrammu uzstāsies ģitārists Aivars Hermanis. Koncertu varēs apmeklēt ierobežots skatītāju skaits – 25 cilvēki, informē organizatori.

"Aivara Hermaņa soloprogrammas" koncertā skanēs instrumentālās kompozīcijas no solo albumiem "Mans laiks", "Liepājas iela", "Bague duo", kā arī pasaulē populāras melodijas aranžējumos ģitārai. Kā profesionāls mūziķis Aivars Hermanis ir spēlējis ansambļos: "Suvenīrs", "Tip-Top", "Modo", "Opus", "Remix", Raimonda Paula ansamblī, Latvijas Valsts Televīzijas un Radio orķestrī, Gunāra Rozenberga bigbendā, "Stabu ielas džess" orķestrī, Laimas Vaikules grupā, AG 3'o un citos projektos. Piedalījes daudzos skaņu ierakstos, rīkojis pasaulē populāru mūziķu koncertus un festivālus Latvijā un ārvalstīs. Aivars joprojām muzicē dažādos mūzikas projektos, lasa lekcijas Mūzikas menedžmentā Latvijas augstskolās un strādā par konsultantu hallē "Arēna Rīga".

"Aivara Hermaņa soloprogramma" skanēs 6. jūnijā pulksten 19.00 un 21.00 Rojas brīvdabas estrādē.

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Koncertcikla "Tiksimies Rojā" nākamais koncerts notiks 11. jūnijā, un tajā uzstāsies Karīna Tatarinova un ģitārists Roberts Dinters.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!