Ar jaunu dziesmu un minialbumu (EP) "Songs Of Niceness" kā solomākslinieks debitē mūziķis Edvards Broders, kurš paralēli muzicē arī grupā "The Bad Tones".

"Šīs ir viegluma dziesmas, tām ir jāskan brīžos, kad vienkārši gribas atlaisties jūras smiltīs vai tikko nopļautā zālienā. Kad gribas neko nedarīt un ļauties laika plūsmai," par savu EP "Songs Of Niceness" raksta Edvards.

Šajā ierakstā ir sešas dziesmas, kuru ideju aizmetņi radušies ilgākā laika posmā, bet ieguvuši nopietnākas aprises šī gada ziemā un pabeigti pandēmijas laikā.

"Es gribētu, lai šis ieraksts kalpo par tādu kā manu vizītkarti, kā komponistam un aranžētājam, bet visvairāk kā producentam un ierakstu inženierim. Šis ir tas, ko var izdarīt pāris cilvēki divu, trīs mēnešu laikā Rīgas studijā ar visskaistāko apkārtni," stāsta mūziķis.

Edvards Broders ir mūziķis, komponists un producents, kurš šobrīd darbojas mūzikas grupā "The Bad Tones" un rakstījis skaņu celiņu filmām "Izmisums", "Apgāztā Mēness zīmē", u.c.

Jaunā EP dziesmas radušās vienatnē, bet ieraksta procesā piedalījušies arī mūziķi Toms Valmiers, Kalvis Sležis, Alise Golovacka un Teodors Kerimovs. Dziesma pilnībā ierakstīta un miksēta Rīgā, "Red House" studijā, bet māsterēšanu veicis Jaspers Rass (Jasper Ras), "De Gheijn Music" studijā Hāgā, Nīderlandē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!