Foto: Publicitātes attēli

"Ezera Skaņas" ir grupas "The Bad Tones" otrais pilnmetrāžas un pirmais dzīvā ieraksta albums. Tas ierakstīts uz Kāla ezera festivāla "Ezera Skaņas" ietvaros. Sadarbībā ar somu saksofonistu Ukko Heinonenu (Ukko Heinonen) un latviešu perkusionistu Dzintaru Vīksnu "The Bad Tones" nedēļu garas radošās nometnes ietvaros ierakstījuši pusotru stundu garu veltījumu festivālam, ko veido 8 albumā iekļautie fragmenti.

"The Bad Tones" kompozīcijā galvenokārt apcerētā tēma "Es no vilka nebaidos" atspoguļo bērna pieaugšanu, kur "Vilks" ir pieaugušais, bet "Es" ir bērns. 2019. gada festivāla tematika bija "Transformācija", un "Es no vilka nebaidos" ir transformācijas cīņa, kas notiek agrīnā pusaudžu vecumā, kad vēl nejūties kā pieaugušais, bet vairs nevari rīkoties kā bērns.

"The Bad Tones" ir dabas iedvesmots kvartets, kas savā daiļradē pārstāv dažādus žanrus un to saplūsmi. Grupas sastāvā - Edvards Broders (ģitāra, taustiņi, vokāls), Rūdolfs Ozols (ģitāra, taustiņi, bekvokāls), Alberts Levics (bass, vokāls) un Kalvis Sležis (bungas, bekvokāls).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!