Foto: Benny van der Plank
Jaunā popdziedātāja Annna laidusi klajā debijas EP jeb minialbumu, ko sestdien, 6. februārī, prezentējusi īpašā tiešsaistes priekšnesumā no automazgātuves.

Kā stāsta dziedātāja, minialbuma galvenā dziesma "French Toast" ir par mantiskām vērtībām un izrādīšanos, tāpēc šoreiz viņa savu EP prezentējusi esot Tesla automašīnā, bet tiešsaistes "Instagram" un "Youtube" priekšnesums norisinājās no auto mazgātuves.

Trīs minūtes ilgušajā performancē Annna un Nīderlandiešu producents Bastians Bejamins dejoja un dziedāja automašīnā. Tiešraide tika nodrošināta ar piecām kamerām, kas attēloja notiekošo gan auto iekšpusē, gan ārpusē.

EP "Mortgage On Toast" ir iekļautas piecas dziesmas, kuras izklāsta autobiogrāfisku stāstu par 21. gadsimta "mileniāļu paaudzes" problēmām. Annnas minialbums iesākas ar tādām tēmām kā karjera, globālā sasilšana un izdegšana. Tikmēr albuma beigās dziedātāja ironiski pasmejas par visām lietām, ko mums nācās pārdzīvot 2020. gadā.

Lielāko daļu minialbuma Annna pilnībā producējusi un sarakstījusi pati, bet divas dziesmas ir tapušas sadarbība ar Nīderlandiešu mākslinieku un producentu Bastianu Benjaminu. Arī viena no dziesmām, "Oops" speciāli radīta nīderlandiešu jaunās modes šovam "Fashion Clash", kur dziedātāja uzstāsies 27. februārī.

Kā raksta dziedātāja, tā kā šobrīd EP iznākšanu nosvinēt nav iespējams, viņa saviem lielākajiem faniem pa pastu izsūtīs organiskas bezalkoholisko kokteiļu paciņas, lai arī viņas klausītāji kopā var uzsaukt tostu.

Annna (īstajā vārdā Anna Madara Pērkone) ir 26 gadus jauna dziesmu autore, producente un izpildītāja, kuras uzaugusi pie pašas jūras Saulkrastos, bet jau vairāk nekā piecus gadus par savām mājām var saukt arī Amsterdamu. Uz Nīderlandi Madara devās 17 gadu vecumā, lai pēc vidusskolas turpinātu mācības universitātē Māstrihā, kur trīs gadus mācījās diplomātiju. Pēc mācībām Madara pārvācās uz Nīderlandes galvaspilsētu, Amsterdamu, kur jau pēc laika Madara sāka savu sapņu darbu - strādāt kā pilna laika mūzikas producente vienā no lielākajām reklāmas mūzikas aģentūrām.

Annna ir ne tikai paguvusi iesildīt Amerikāņu dziedātājas LP koncertu Siguldā, bet arī pārstāvēt Latviju starptautiskajā mūzikas festivālā "Eurosonic", Nīderlandē un uzvarēt "Amsterdam Dance Event Demolition" konkursā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!