"Brīvrunu projekts" sadarbībā trio "Limonāde" publicējuši jaunu dziesmu "Ko vēlas sievietes?!?".

"Mūsu kolektīvam patīk minēt krustvārdu un sudoku mīklas, taču pandēmijas laikā gribējām pieķerties kam nopietnākam – sievietes prātam. Varbūt kādam šķiet, ka mūsu priekštecis Mels Gibsons filmā "Ko vēlas sievietes?" atbildēja uz visiem jautājumiem, taču mums šīs atbildes nešķita pārliecinošas. Tāpēc, lai būtu kaut niecīga cerība šo cieto riekstu pārkost, talkā aicinājām daiļvokālu trio "Limonāde". Ar rezultātu esam vairāk nekā apmierināti un novēlam jums dziesmas klausīšanās laikā pasmaidīt vismaz vienu reizi. Var arī vairāk," saka "Brīvrunu projekta" dalībnieks Edgars Sniegs.

Skaņdarba pavadījumu veidojis latviešu bītmeikeris Traka Melodija, kurš jaunā skanējumā atdzīvinājis semplu no estrādes dziesmas "Iemācies smieties ar saules smiekliem", ko komponējis Gunārs Freidenfelds.

Dziesmas vizuālā noformējuma autore ir Madara Dzintara.

"Brīvrunu projekts" ir repa improvizācijas apvienība, kas izveidojusies 2017. gadā,sanākot kopā tādiem izpildītājiem kā Abra, Zirnis un Edgars Sniegs. Viņiem vēlāk pievienojušies arī citi reperi. Apvienība ietver brīvrunas elementus apvienojot to ar draudzīgu konkurenci un kopīgu stāstu, motīvu veidošanu.

Trio "Limonāde" dalībnieces kā fona vokālistes sadarbojušās ar Latvijā atpazīstamiem mūziķiem – Raimondu Paulu, grupu "Prāta vētra", Intaru Busuli, Arstarulsmirus, Lindu Leen, Aiju Andrejevu, Normundu Rutuli, Jāni Stībeli, Donu un citiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!