Britu dziedātājs Toms Odels laidis klajā singlu "numb" no šogad gaidāmā jaunā ierakstu albuma.

Pēc mūziķa teiktā, iepriekšējie pāris gadi viņa dzīvē ir bijuši diezgan drūmi un viņš diezgan daudz laika pavadījies, cīnoties par savu garīgo veselību. Meklējot patvērumu un atbrīvošanos no drūmajām domām mūzikā, radās dziesmas, kuras būs iekļautas Odela ceturtajā studijas albumā.

Topošo albumu raksturo izdevēji no "Sony Music": "Jaunais materiāls ir gan drosmīga radoša atdzimšana, gan jau esošo talantu nostiprināšana. Tas saklausāms arī pirmajā singla "numb", kas iesākas ar Toma vokālu un klavierēm."

Toms Odels aktīvajā mūzikas apritē ir kopš 21 gadu vecuma, kad klajā nāca viņa debijas albums "Long Way Down" un kurš uzreiz nokļuva pārdotāko albumu pirmajā vietā Lielbritānijā un nopelnīja viņam Britu ierakstu industrijas balvu (BRIT Awards). Sākās aktīvā koncertdarbība, tika izdots jauns albums, bet aizrautība ar darbu pāraugusi apsēstībā. 2019. gadā, kad Odels, beidzoties albuma "Jubilie Road" turnejai, devās uz Losandželosu, lai sāktu darbu pie nākamā albuma. "Tad es jutu, ka hroniskais stress kļuva aizvien traucējošāks un bīstamāks man pašam", stāsta Odels un piebilst, ka kādu rītu pieceļoties sapratis, ka vairs nespēj radīt jaunu mūziku. Viņš zināja, ka kaut kam ir jāmainās. Mūziķis stāsta, ka viņš atgriezās mājās, devās taisnā ceļā uz savu vecāku māju un lēnām atkopās.

Šo pieredzi Toms Odels pārvērtis jaunās dziesmās un albumā, kas iznāks šogad.

Toms Odels ir labi pazīstams arī Latvijas klausītājiem, jo vairākas reizes uzstājies "Positivus" festivālā, kā arī "Palladium" koncertzālē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!