Foto: Jānis Saliņš
4. augustā Kalnciema kvartālā koncertēja projekts “SHIPSEA”, kurā darbojas Jānis Šipkēvics, Miķelis Putniņš un Rūdolfs Macats. Kolorītais mūziķu trio izpildīja Jāņa Šipkēvica radītu mūziku, kas tapusi ārpus grupas “Instrumenti” repertuāra.

Kalnciema kvartāla koncerta apmeklētājiem bija unikāla iespēja vieniem no pirmajiem ieklausīties arī topošā “Shipsea” jaunā albuma muzikālajā materiālā.

Debijas minialbums "Shipsea" tika izdots kā solodarbs, un notika virkne izpārdotu Šipkēvica solokoncertu fon Stricka villā un Latvijas reģionos, ieskaitot uzstāšanos Vidzemes koncertzālē Cēsīs un Latgales vēstniecībā "GORS" Rēzeknē.

Šobrīd Jānis Šipkēvics ar domubiedriem Miķeli Putniņu un Rūdolfu Macatu uzsākuši darbu pie projekta "Shipsea" jaunā albuma, kas dienasgaismu ieraudzīs šā gada nogalē. Kalnciema kvartāla koncerta apmeklētājiem būs unikāla iespēja vieniem no pirmajiem ieklausīties topošā albuma muzikālajā materiālā. Tāpat koncertā izskanēs jau zināmās Jāņa Šipkēvica solodaiļrades kompozīcijas "Taviem ceļiem", "Mežaparks", "Citu vārdu" u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!