Foto: Publicitātes foto

Mežaparka Zaļajā teātrī 21. augusta vakarā notiks grupas "Astro'n'out" brīvdabas koncerts, kurā grupa izpildīs savas visu laiku labākās un klausītāju iemīļotākās dziesmas.

Kā "Delfi" atklāj grupas pārstāvji, programā paredzēti arī gaismas un uguņošanas specefekti, kā arī muzikāli viesi, kas pievienosies grupai koncerta laikā.

Ieeja koncerta teritorijā no pulkste 18, no pulksten 19 par muzikālo atmosfēru rūpēsies DJ Maija Rozīte. Pulksten 20 uz skatuves kāps īpašie viesi – grupa "Sudden Lights", ar kuriem sadarbība kļuvusi īpaši tuva, jo pērn kopā radīta dziesma "Haosā", kas ieguva "Zelta mikrofonu" kategorijā "Radio hits 2020". Grupa "Astro'n'out" skatuvi ieņems pulksten 21. Koncerts ilgs līdz pulksten 23. Koncerta laikā uz skatuves kāps arī grupas draugi – reperis Fiņķis un mūziķis Goran Gora.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs. Organizatori atgādina, ka pasākums tiek rīkots atbilstoši zaļā pasākuma drošības nosacījumiem. Tas nozīmē, ka kopā ar koncerta biļeti apmeklētājiem ir jāuzrāda derīgs Covid-19 pārslimošanas vai vakcinācijas sertifikāts un personu apliecinošs dokuments (ID karte vai pase).

Atsevišķa zona paredzēta ģimenēm, kas ierodas ar bērniem, šobrīd šī zona pārdošanā vairs nav pieejama, jo pāris nedēļu laikā tika sasniegts maksimālais vietu skaits. Atgādinām, ka bērniem no 12 līdz 17 gadu vecumam (ieskaitot) jāierodas ar negatīva testa apliecinājumu. Testu būs iespējams veikt arī pie ieejas koncertā, kur tas tiks nodrošināts bez maksas. Savukārt pieaugušajiem ieeja Ģimenes zonā atļauta tikai ar pārslimošanas vai vakcinēšanas sertifikātu.

Grupas dalībnieki aicina uz koncertu ierasties laicīgi, lai neveidotos liekas rindas. Mežaparka Zaļajā teātrī var nokļūt ar 11. tramvaju, 2., 9., 11. vai 24. autobusu. No pieturvietām līdz koncerta norises vietai ir apmēram 15 - 25 minūšu gājiens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!