Šonedēļ klajā nāk rokmūziķa Fēliksa Ķiģeļa jaunais albums "Sirdsapziņa", kurā iekļautas tādas dziesmas kā "Miljoniem gadu", "Tur aiz kalniem", veltījums Fēliksa dzimtajai pilsētai Liepājai "Izredzētā" un daudzas citas, tai skaitā albuma tituldziesma "Sirdsapziņa".

Kā "Delfi" vēsta pats mūziķis, albuma nosaukums nav nejaušs, jo "šobrīd vairāk nekā jebkad agrāk, mēs visi izdarām izvēli - dzīvot saskaņā ar savu sirdsapziņu vai aizbāzt tai muti".

"Par izvēlēm, par laika ritējumu, par nebeidzamo iekšējo cīņu ar sevi un, protams, par mīlestību – tāds ir jaunā albuma stāsts. Iespējams, šis ir roķīgākais no visiem albumiem un ikviens tajā atradīs savu mīļāko dziesmu," stāsta Fēlikss Ķiģelis.

Lielākā daļa jauno dziesmu Fēlikss Ķiģelis ir sarakstījis tandēmā ar dzejnieku Ivaru Sudmali, bet pašas roķīgākās dziesmas vārdu autors ir Elmārs Smiltenieks.

"Sirdsapziņa" ir arī viens no visilgāk tapušajiem Ķiģeļa albumiem, jo kā saka paši mūziķi: "Labām lietām ir jānobriest". Atgādinām, ka iepriekšējais CD "Uzzīmētā sirds" iznāca 2014. gadā.

Jaunā albuma dziesmas noklausīties un lejuplādēt var www.sirdsapzina.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!