Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja un dziesmu autore Rūta Ķergalve laidusi klajā jaunu dziesmu "Bur mani" Dziesma tapusi sadarbībā ar producentu un mūzikas līdzautoru - Arvīdu Saulīti.

Kā vēsta dziedātāja, "Bur mani" ir stāsts par attiecībām, stipru pieķeršanos, kas var pāraugt un var arī nepāraugt patiesās, spēcīgās jūtās. "Vai pats attiecību sākums vienmēr ir "apburšanas"periods, kad skaidri nesaredzam vai reizēm negribam saredzēt patiesību? Un vai nav skaisti, ja šis posms tā arī nebeidzas? Vai ilgspējīgākas ir tās attiecības, kurās netiek zaudēta modrība, un mēs turpinām krāsot savu ikdienu, pārsteigt, iepriecināt, apburt savus līdzcilvēkus?" jautā Rūta Ķergalve.

Rūta Ķergalve ir mūziķe, dziesmu autore ir no Kuldīgas. Absolvējusi Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas Akadēmiju kā džeza un populārās mūzikas vokāla skolotāja. Ar dažādiem muzikāliem projektiem piedalījusies festivālos Latvijā ("Bildes" , "Give&Get", "Vārti", "LiveFest" u.c.). Piedalījusies arī Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursā "Supernova 2020". Šobrīd, pēc vairākiem gadiem, kas pavadīti Rīgā, viņa atgriezusies Kuldīgā. Dabas tuvums un miers iedvesmo muzikālo jaunradi..

Rūtas Ķergalves mūzikā dzirdamas džeza, folkmūzikas un popmūzikas iezīmes,kas kopā ar savdabīgo vokālu un kompozicionālo uzbūvi veido viņas muzikālo rokrakstu.

Teksta un mūzikas autore – Rūta Ķergalve. Producents - Arvīds Saulītis. Dziesma pieejama visās mūzikas straumēšanas platformās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!