Foto: DELFI
Sestdien, 26. martā, pulksten 14 Mežaparka Lielajā estrādē, Kokaru zālē notika atbalsta koncerts karā cietušajām Ukrainas bēgļu ģimenēm "Palīdzi celties!".

Jau ziņots, ka nelabvēlīgo laika apstākļu un gaidāmās vētras dēļ bija atcelta iespēja koncertu vērot brīvdabā klātienē Mežaparka Lielajā estrādē. Koncerts tika pārcelts uz Kokaru zāli un to varēja skatīties tiešsaistē Latvijas Televīzijā, kā arī lsm.lv un DELFI.

Koncertā "Palīdzi celties!" uzstājās tādi mūziķi kā "Voices" un Maria Savenko (UKR), Ance Krauze ar bērniem, Sējānu ģimene, Juris Kaukulis ar meitu Rūtu, Kristīne un Marts Kristiāns Kalniņi, Edgars Kārklis, Anmary, Zigfrīds Muktupāvels, "Carnival Youth", Ieva Kerēvica, Emīls Balceris, Andris Ērglis, Dināra Rudāne, Aija Vītoliņa, Daumants Kalniņš, Ieva Sutugova, Jānis Stībelis, Ainars Mielavs, Atis Zviedris, Māra Upmane-Holšteine, Goran Gora, "My Radiant You", Miks Dukurs, Jānis Aišpurs, Aija Andrejeva, Ralfs Eilands, "Tautumeitas", Džonijs Salamanders, Aminata, kamerkoris Nošu planētas un Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris, Džulians un MC orķestris.

Uzrunas teica Valsts prezidents Egils Levits un viņa kundze Andra Levite, veselības ministrs Daniels Pavļuts, Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa, un citi. Pasākumu vadīja aktrise Dita Lūriņa un žurnālists Aivis Ceriņš.

Ziedot Ukrainas cilvēku atbalstam var "ziedot.lv" vai zvanot pa tālruni 90006864.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!