Foto: Inga Bitere

Sestdienas, 30. jūlija vakarā, ar ovācijām aizvadīts grupas "Prāta vētra" koncerts Valmierā. Dīvaliņa pļavās bija sapulcējušies vairāk nekā 16 000 valmieriešu un pilsētas viesu, vēsta grupas menedžmenta pārstāvji.

Grupa pateicas visiem koncerta apmeklētājiem par enerģiju un sadziedāšanos. Īpaši saviļņots bija Renārs Kaupers, kurš koncertā svinēja savu vārda dienu: "Paldies visiem par sveicieniem, vēlējumiem, ziediem un kūkām! Paldies Valmierai par uzņemšanu - mēs jutāmies ļoti gaidīti, un noteikti šajā pieturā atgriezīsimies! Labāku dāvanu par šādu kopā būšanu nevaru vēlēties – silts vasaras vakars, priecīgas klausītāju sejas, "Prāta vētras" labākā mūzika un pēc tam arī kāda ugunīga deja."

Atgādinām, ka 6. augustā grupa turpinās koncertturneju "Gads bez kalendāra" Daugavpilī, kur koncerts notiks stadionā "Lokomotīve". Tehniskais aprīkojums devās ceļā uz Latgali jau svētdienas naktī, kad tika pabeigta nobūve Valmierā. Kā norāda "Prāta vētras" pārstāvji, katrs turnejas koncerts ir atšķirīgs, tāpēc arī Daugavpilī var cerēt uz kāda negaidīta muzikāla viesa piedalīšanos.

"Prāta Vētras" koncerttūres "Gads bez kalendāra" aizkulisēm var sekot līdzi grupas sociālajos tīklos "Facebook", "Instagram" un mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!