Ar pirmo singlu – dziesmu "Čau, kakao!" debitē jaunā dziedātāja Keitija Bārbale. Mūzikas apskatnieku un žurnālistu dažādos festivālos un koncertos jau pamanītā mūziķe šogad plāno izdot arī savu debijas albumu, kas nāks klajā jau šī gada augustā.

Jaunā dziesma no 2. augusta ir pieejama visās straumēšanas platformās.

Keitija Bārbale, kuru vairāki pašmāju mūzikas kritiķi ir atzinuši par šī brīža interesantāko un savdabīgāko pašmāju mūziķi, drosmīgi spērusi soļus mūzikas pasaulē jau kopš agrās bērnības. Savas pirmās dziesmas meitene sarakstījusi jau septiņu gadu vecumā.

Keitija Bārbale izceļas ar trāpīgiem tekstiem, kas ir vienlaikus mūsdienīgi un ārpus laika esoši. Viņai ir specifisks balss tembrs, laba humora izjūta un īpatnējs sevis pasniegšanas stils, kas sakņojas nesamākslotībā, šādi tiek raksturota jaunā dziedātāja.

Piesakot savu pirmo singlu, dziedātāja un dziesmu autore, kas nevēlas ļauties liekvārdībai, vien noslēpumaini piebilst: "Romantika nemirst, tāpat kā slikti pick-up lines…"'

Gaidāmajā debijas albumā tiks apkopotas vairākas Keitijas sacerētas dziesmas, kuru izpildījumam ir izvēlēts šķietami minimālistisks, tomēr maksimāli precīzi daiļrades būtību atspoguļojošs, tikai ģitāru un balsi saturošs stils. Akustiski intīms debijas ieraksts ir tapis Liepājā, kultūras namā "Wiktorija", kur dzīvajā ierakstītās dziesmas ir fiksējis un apstrādājis producents Mārtiņš Krastiņš. Albuma izdošanas procesu vada aģentūra "MOO/Music Observation Organization".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!