Grupa "The Sound Poets" laidusi klajā jaunu video, kas tapis dziesmai "Nestandarta projekts" no šogad izdotā albuma "Pie vienas uguns".

Jaunā mūzikas video režisors un idejas autors ir "The Sound Poets" ilggadējais draugs un radošais domubiedrs fotogrāfs Māris Ločmelis, vēsta grupas pārstāvis Kārlis Josts.

Gatavojoties jaunā albuma izdošanai, "The Sound Poets" kārtējo reizi uzrunāja Māri saistībā ar jaunu grupas foto veidošanu. Pēc tobrīd vēl neizdotā albuma noklausīšanās Māris grupai paziņoja, ka ir gatavs ne tikai fotosesijai, bet arī filmēšanai – dziesma "Nestandarta projekts" bija uzreiz uzrunājusi un rosinājusi arī ideju videoklipam.

"Mēs visi dzīvi mācāmies dzīvot un dzīvojam tādos nestandarta projektos," par dziesmu un tās nosaukumu stāsta "The Sound Poets" solists Jānis Aišpurs. "Un tieši tādos arī paslēpta tā īstā dzīves sāls, skaistākās krāsas, īstākās draudzības, aizraujošākie ceļojumi un negaidītākie dzīves pavērsieni. Arī šīs dziesmas video sākumā nemaz nebija plānots, bet tad Māris paziņoja, ka tam būs būt, par ko, protams, esam ļoti priecīgi."

Jau ziņots, ka "The Sound Poets" ceturtais studijas albums "Pie vienas uguns" iznāca šī gada aprīlī. Tas tika sarakstīts 2020. un 2021. gadā, grupai pulcējoties vairākās radošajās nometnēs. Mūziķu kopīgais darbs pie mūzikas un tekstu veidošanas vainagojās ar teju 20 skaņdarbu radīšanu, no kuriem 14 tika iemūžināti jaunajā albumā producenta Gata Zaķa virsvadībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!