Foto: Lauris Vīksne

Etno-pop mūzikas grupa "Tautumeitas" 2023. gada pavasarī turpinās popularizēt savu jaunāko albumu "Skrejceļs" un dosies piecu koncertu turnejā.

2023. gada pavasarī norisināsies grupa uzstāsies 24. martā Līvānos, 31. martā Smiltenē, 14. aprīlī Stopiņu pagastā, 15. aprīlī Ventspilī un noslēdzošais turnejas koncerts gaidāms 22. aprīlī Rēzeknē, portālu "Delfi" informē grupas menedžmenta pārstāvji.

Atceroties 2022. gada rudens turneju, "Tautumeitas" stāsta: "Tas bija brīnišķīgs un jaudīgs ceļojums, kura laikā pieturējām visos Latvijas novados un satikāmies ar brīnišķīgiem cilvēkiem. Esam gatavas nākamajam un noslēdzošajam "Skrejceļa" posmam pavasarī. Latgales vēstniecībā "Gors" svinēsim ne tikai tūres noslēgumu, bet arī albuma "Skrejceļš" viena gada jubileju".

Albums "Skrejceļš" iznāca šī gada aprīlī un tas veidots kopā ar jau ilglaicīgo grupas mūzikas producentu Reini Sējānu, zviedru producentu Povelu Olsonu (strādājis ar grupu "Prāta vētra") un Arni Račinski. Albumā apkopotas 14 dziesmas, ieskaitot tādas dziesmas kā "Muoseņa", "Guli guli", "Panama" un "Mežā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!