Rakstniece, dziedātāja un aktrise Ilona Balode un mūziķis Valērijs Cīrulis publicējuši jaunu dziesmu "Mans dārzs", ko paši dēvē par maģisku sapni par īsto un patieso Dārzu, kas mūs visus gaida kaut kur, šajā vai citā realitātē.

"Dārzs, kurā patverties. Dārzs, kurā zied skaistas rozes, smaržo ceriņu vēsma, karstās vasarās iespējams pavēnī atveldzēties zem kāda košumkrūma uz vienkārša koka soliņa, bet pavasaros, kad Saule vēl nav atguvusi savu pilno spēku, piesēst un sasildīt nosalušu dvēseli, vērojot pirmās izdīgušās sniegpulkstenītes, klausoties zvirbuļu čiepstos. Bet rudeņos, ar līdztraucošām ilgām skatīties, kā tālēs aizdodas meža zosu bari. Tāds ir Mans Dārzs. Mans Sapņu Dārzs…," tā par dziesmu raksta Ilona Balode.

Dziesmas "Mans dārzs" mūzikas autors ir Valērijs Cīrulis, vārdus rakstījusi Ilona Balode. Dziesma ierakstīta Mārtiņa Burkevica skaņu studijā.

Duets Ilona Balode & Valērijs Cīrulis kopā muzicē jau daudzus gadus. Iepriekš abi mūziķi darbojās industriālā roka grupā "Abstinence", bet vēlāk sāka muzicēt kopā kā duets. No pēdējo gadu zināmākajām viņu dziesmām jāmin "Pasaciņa", ar kuru 2020. gadā Balode un Cīrulis veiksmīgi startēja LTV1 raidījumā "Latvijas Sirdsdziesma" un gandrīz pusgadu noturējās iemīļotāko dziesmu topā.

Valērijs Cīrulis paralēli muzicē arī apvienībā "Jauno Jāņu orķestris", bet Ilona Balode, zināma kā aktrise, agrākā dueta "Ūdris un Balode" dalībniece un rakstniece, grāmatu "Rīga-Pekina" un "Ielu muzikantu piezīmes" autore.

Dziesma iekļauta arī dueta 2021. gada decembrī iznākušajā digitālajā albumā "Plāni", ko var klausīties un lejuplādēt "Bandcamp".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!