Foto: Oskars Kupics

Mūzikas festivālā "Tinte", kas šovakar notiks Valmiermuižā, uz lielās skatuves uzstāsies mūzikas projekts Lapsene, kuru pērn izveidoja mūziķis un radio dīdžejs Artis Dvarionas.

Jau vēstīts, ka festivāls "Tinte" šogad notiks 12. augustā Valmiermuižas pils parkā un kā vakara galvenie viesi jau izziņoti Gustavo un pagājušā gada Eirovīzijas uzvarētāji "Kalush Orchestra" no Ukrainas.

Festivāla dalībnieku sastāvu papildina projekts Lapsene. Jau 11. maijā gaidāms Lapsenes debijas albums "Sākums" un vienlaikus tiks izdots arī jauns singls "Man nav bail", kas tapis kopā Ozolu. Projekts Lapsene ir Arta Dvarionas atgriešanās uz mūzikas skatuves pēc vairāk nekā desmit gadu pārtraukuma. Pirmais singls "Tukšpauris" atzinīgi tika novērtēts Latvijas radiostacijās. Savukārt Arti Dvarionas Latvijas mūzikas cienītāji iepazina pirms vairāk nekā 20 gadiem, kā grupas "R.A.P." un vēlāk "Tātātā" solistu.

Uz festivāla "Tinte" galvenās skatuves kāps arī rolands če, ZEĻĢIS, Viņa un "Age of Stones", savukārt deju teltī uzstāsies reperis Deniss un projekts KRATA. Pasākumā piedalīsies pazīstami dīdžeji - Egons Reiters, Toms Grēviņš , Magnuss Eriņš, All-viss, Funky DJ Elegant, kā arī gaidāmi citi pārsteigumi.

Iepriekšējo reizi festivāls "Tinte" notika 2019. gadā, pulcējot gandrīz 5000 apmeklētāju. Šogad pasākuma organizatori gatavojas uzņemt vairāk viesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!