Foto: Publicitātes foto

Šogad aprit desmit gadi, kopš iznāca grupas "The Sound Poets" debijas albums "Tavs stāsts". Par godu albuma desmitgadei šogad tas tiks pārizdots vinila skaņuplates formātā.

Albums skaņuplates formātā iznāks tikai 300 individuāli numurētos eksemplāros.

Jau vēstīts, ka "The Sound Poets" desmitgades svinības notiks 13. oktobrī mūzikas namā "Daile" un 14. oktobrī kultūras namā "Wiktorija" Liepājā. Koncertos pirmoreiz grupas vēsturē albums tiks izpildīts pilnā garumā, kā arī būs iespēja ierakstu iegādāties skaņuplates formātā.

"Gatavojoties jubilejas koncertiem, mūs visus patīkami pārņēmis nostalģisks sentiments, un šo sajūtu mēģināsim caur mūziku nodot arī koncertos. Mēs mīļi gaidīsim visus, kuri šajos desmit gados bijuši mums līdzās. Nav šaubu, ka tie būs divi forši un īpaši vakari Rīgā un Liepājā," par gaidāmo notikumu stāsta grupas solists Jānis Aišpurs.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Grupa "The Sound Poets" dibināta 2011. gadā, tās pirmais oficiālais koncerts notika tā paša gada decembrī Zirgu ielas koncertzālē, bet divus gadus vēlāk debijas albums "Tavs stāsts" Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvā "Zelta mikrofons" saņēma balvu kā labākais poproka albums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!