Foto: Kadrs no video
Viena no 21. gadsimta populārākajām un atzītākajām popmūzikas māksliniecēm Bejonse (Beyoncé) negaidīti izziņojusi jaunu albumu "Renaissance Act II" (jeb "Act II"), kas, spriežot pēc pirmajiem publicētajiem singliem, ir ierakstīts kantrī žanrā. Albums pie klausītājiem dosies jau 29. martā.

"Act II" izziņots nupat notikušās ASV Nacionālās futbola līgas (NFL) "Super Bowl" finālspēles laikā – tas ir viens no nozīmīgākajiem un skatītākajiem sporta un izklaides industrijas pasākumiem pasaulē.

Šobrīd jau pieejami divi gaidāmā Bejonse albuma singli – "Texas Hold 'Em" un "16 Carriages".

ASV žurnāls "Variety" dziesmu "Texas Hold 'Em" raksturo kā pilnībā balstītu akustiskajās ģitārās, bungās un vokālā, savukārt "16 Carriages" veidota ar izteiktu muzikālu attīstību, ko palīdz radīt orķestra pavadījums. Abu singlu tapšanā iesaistījās producents Rafaels Sadiks (Raphael Saadiq), kas pazīstams ar vairākiem hitiem, kuri tapuši kopā ar "D'Angelo" un Bejonse māsu Solandžu (Solange).

Bija gaidīts, ka par "Super Bowl" finālspēles centrālo izklaides notikumu kļūs R&B dziedātāja Ašera (Usher) priekšnesums, tomēr vairāki ārzemju mediji raksta, ka ar savu jaunā albuma izziņošanu Bejonse viņu ir nedaudz "apzagusi".

Bejonse Noulza (1981) ir amerikāņu dziedātāja, aktrise un visā pasaulē pielūgta popkultūras ikona. Kopš solokarjeras uzsākšanas šī tūkstošgades sākumā viņa izdevusi septiņus albumus, bet par saviem ierakstiem dažādās kategorijās saņēmusi 28 ASV ierakstu akadēmijas balvas "Grammy", kļūstot par vienu no visvairāk godalgotajām mūziķēm industrijā.

"Renaissance Act II" būs mūziķes astotais studijas soloalbums. Tas kļūs par viņas triloģijas "Renaissance" otro daļu; pirmā jeb "Act I" izdota 2022. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!