Foto: Publicitātes foto
Festivāla "ZZ Baltic Beach Party" laikā "Liepājas dzintara zelta mirkļos" Ainars Virga, "Virga Hard Orchestra" un virkne ar leģendāro rokgrupu "Līvi" dažādos laikos saistīti mūziķi ceturtdien, 22.jūlijā, uz "Zelta saulrietu" skatuves apmēram pusotru stundu izpildīs visu laiku labākās, spēcīgākās un zināmākās "Līvu" dziesmas, portālam "Delfi" pavēstīja festivāla.

Šī būs garākā dzīvā programma visa festivāla laikā.

Kopā ar Ainaru Virgu un viņa grupu "Virga Hard Orchestra" uz skatuves kāps līvu bērni – Fēlikss Ķiģelis un Elviss Grodums, spēlēs un dziedās arī Aivars Brīze, Tomass Kleins un Gundars Mucenieks.

Visdažādākās krāsas un sajūtas gaidāmas uz "Zelta saulrietu" skatuves, uz kuras viens no spilgtākajiem toņiem noteikti būs programma "Liepājas dzintara zelta mirkļi", kas ļaus pakavēties atmiņās par Latvijas festivālu vectētiņu. Šīs programmas ietvaros festivālā muzicēs arī Igo, "Pērkons" , "Menuets", "Eolika" un "Sērkociņfabrikas vokāli instrumentālais ansamblis".

Jau vēstīts, ka festivāls "ZZ Baltic Beach Party", kas šogad svin pirmo desmitgadi, notiks trīs dienas un trīs nakties – no 22. līdz 24. jūlijam.

Biļetes uz festivālu iespējams iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!