Foto: Publicitātes foto
Lai gan ievērojamākos apgriezienus festivāla "ZZ Baltic Beach Party" pasaules būvniecība sasniegs nākamajā nedēļā, pirmie festivāla teritorijas iekārtošanas darbi sākušies jau šīs nedēļas sākumā, portālam "Delfi" pavēstīja festivāla rīkotāji.

Šobrīd tiek pielāgots un nostiprināts pludmalei piebraucamais ceļš, kā arī sākta festivāla teritorijas žoga montāža. Sestdien tiks būvētas pirmās teltis, bet jau pirmdien tiks uzsākta abu festivāla lielāko skatuvju būvniecība.

Foto galerija: festivāla teritorijas iekārtošana 2009.gadā

"Kopumā viss norit ja ne gluži pilnīgi precīzi, tad ļoti, ļoti līdzīgi kā pagājušajā gadā," komentē viens no festivāla rīkotājiem Mareks Mediņš. "Pludmale būs brīvi pieejama visiem līdz pat festivāla pirmajai dienai. Protams, drošības apsvērumu dēļ tiks norobežotas tieši tās vietas, kur notiek darbi, tiek būvētas skatuves, taču viss pārējais līdz pat ceturtdienai būs vaļā. Nekādu radikālu izmaņu nebūs, jo pērn nebija nekādu pretenziju, tāpēc šogad viss norisināsies tieši tāpat."

Jau vēstīts, ka "ZZ Baltic Beach Party" desmitgades svinības šogad norisināsies trīs dienas, no 22. līdz 24.jūlijam. Festivālā kā īpašie viesi ieradīsies mūziķi un grupas no dažādām valstīm – "Reigani" (Igaunija), "The Rasmus (Somija), "MADCON" (Norvēģija), "Skip The Use (Francija), ATB (Vācija), "Sistem" (Rumānija), Sash! (Vācija), "Zveri" (Krievija), "Tuklan" (Nigērija), "Audiosmog" (Vācija) un "Bedwetters" (Igaunija).

Biļetes uz festivālu nopērkamas "Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā. Vairāk par festivālu – www.beachparty.lv, akcenti un sajūtas - arī www.twitter.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!