Festivāla "ZZ Baltic Beach Party" Pašvaldības policija strādās pastiprinātā režīmā, portālu "Delfi" informē policijas pārstāvji.

Kā katru gadu alkohola un tabakas izstrādājumu tirdzniecības vietu pārdevēji tiek aicināti nepārdot alkoholiskos dzērienus un tabakas izstrādājumus nepilngadīgām personām. Jo sods par alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu pārdošanu nepilngadīgajiem ir - naudas sods pārdevējam no divsimt līdz divsimt piecdesmit latiem, bet juridiskajām personām — no piecsimt līdz tūkstoš latiem.

Kā arī pilngadīgās personas tiek lūgtas nepirkt vai nodot nepilngadīgo personu rīcībā alkoholiskos dzērienu vai tabakas izstrādājumus. Atbildība par šādu rīcību ir brīdinājums vai naudas sods līdz simt latiem. Pasākuma laikā veikali pastiprināti tiks novēroti.

Pilsētas iedzīvotājus aicina būt atsaucīgiem un informēt Pašvaldības policijas dežūrdaļu zvanot pa tālruni 634 20269, gadījumos, ja viņi redz, ka tiek bojāts pilsētas īpašums (apstādījumi, konstrukcijas, arhitektoniskie pieminekļi), vai arī pa ielām pārvietojas agresīvas cilvēku grupas.

Norīkota atsevišķa patruļa Liepājas tramvajā naktī no 23. uz 24. jūliju un naktī no 24. uz 25.jūliju.

Sakarā ar to, ka šajās dienās būs satiksmes ierobežojumi, Pašvaldības policija lūdz liepājniekus un pilsētas viesus ievērot Ceļu satiksmes noteikumus un novietot automašīnas tam paredzētās vietās. Kā arī uzmanību vērst tam, lai automašīnas netiktu novietotas, ka tās traucē izbraukt māju iedzīvotājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!