Festivāla "ZZ Baltic Beach Party" desmitgades svinību laikā, kas notiks jau šīs nedēļas nogalē, iecerēts uzstādīt jaunu rekordu – vairāki tūkstoši cilvēku piedalīsies "Zelta alus" flashmob akcijā, portālu "Delfi" informē festivāla organizatori.

"Zelta alus" iedvesmotā un sponsorēšanas aģentūras "SponsorKing" organizētā flashmob akcija būs kopīgs priekšnesums, kura laikā ikvienam būs iespēja kļūt par leģendārās grupas "Queen" vēl leģendārākās dziesmas 'We Will Rock You' izpildītāju un tādējādi sveikt festivālu "ZZ Baltic Beach Party" 10 gadu jubilejā.

"Zelta alus" fashmob akcija notiks piektdien, 23.jūlijā, pulksten 21.30. Šā gada nacionālie hedlaineri, grupa "Tā Tā Tā" un ritma grupa "Pulsefekt" no Lielās skatuves aicinās festivāla apmeklētājus piedalīties nebijuša rekorda uzstādīšanā. Visiem akcijas dalībniekiem tiks izdalīti īpaši mūzikas instrumenti – 5000 tukšas un pavisam jaunas "Zelta alus" skārdenes, kuras izdalīs pirms priekšnesuma. Kā piemiņa no unikālās akcijas, katram "Zelta alus" flashmob dalībniekam tiks īpaša piemiņas dāvaniņa.

Grupas "Tā Tā Tā" solists Artis Dvarionas par gaidāmo akciju stāsta: "Iesaistījāmies šajā projektā tāpēc, ka mūs uzrunāja mērķis – tas, ka mēs un vairāki tūkstoši apmeklētāju varam sniegt vēl nekad nebijušu un unikālu dāvanu festivāla 10 gadu jubilejā. Aicinām ikvienu festivāla dalībnieku piedalīties šajā mūsu kopīgajā priekšnesumā un kļūt par daļu no lielā apsveikuma."

Jau vēstīts, ka "ZZ Baltic Beach Party" desmitgades svinības šogad norisināsies trīs dienas, no 22. līdz 24.jūlijam. Kā īpašie viesi uz Liepāju šogad pošas "The Rasmus", ATB, "Zvery", "Madcon", "Sistem", "Tuklan", "Skip the Use", DJ Sash, "Bedwetters", "Audiosmog", "Dario G", kā arī festivāla desmitgades grupa "Reigani".

Visdažādākie muzikālie un citāda satura notikumi gaidāmi arī uz "Zelta saulrietu" skatuves, "Beach Dance House" teltī, kā arī daudzās citās vietās.

Biļetes uz festivālu nopērkamas "Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – www.bilesuparadize.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!